Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw

Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw Jumper Essentials Jumper Maternity Essentials Zalando Zalando Maternity x1H60nqSw
Overmateriale: 100% bomull Vedlikeholdsråd: Kan ikke tørkes i tørketrommel, Maskinvask på 30°C, Finvaskprogram

Følg oss

Kontakt

Kontaktskjema

Info

BraMat.no er et nettsted for alle som har interesse for, eller spørsmål om mat, vekt, helse, ernæring og livsstil. BraMat.no drives av seriøse og anerkjente fagfolk med lang erfaring innen vektreduksjon og helse på nett.
Kopiering av tekst og annet materiale fra BraMat.no for bruk annet sted er ikke tillatt uten avtale.

Annonse:
Annonse:
ANGELO MaxMara ANGELO MaxMara WEEKEND MaxMara kjole Fotsid WEEKEND Fotsid kjole ANGELO WEEKEND qEX114Fwx
Cathrine Borchsenius er utdannet cand.scient/klinisk ernæringsfysiolog ved det medisinske fakultet, Universitetet i Oslo, og har erfaring fra flere av landets sykehus og legesentre.

Cathrine er gründer og daglig leder av www.Bramat.no, og www.Bratrening.no, og jobber dessuten som konsulent/rådgiver innen ernæring.
Maternity Zalando Jumper Jumper Zalando Essentials Essentials Maternity

Cathrine er kjent fra livsstilprogrammet ”Sunt og Godt” på TV2, der hun har vært programleder og ekspert i flere sesonger. Cathrine er også en hyppig brukt ekspert både i aviser, blader og på ulike nettsteder.

Cathrine har lang erfaring innen ernæring på nett, og har som mål at www.Bramat.no skal bli landets største, mest seriøse og mest omfattende nettsted innen mat og helse.

Cathrine har skrevet flere bøker, blant annet: Tren deg sprek, spis deg slank, God mat på en Tirsdag, Mer, muskler mindre fett, Spis deg frisk, 7 slankekurer som garantert virker, og Lev lettere. Hun har også skrevet om ernæring i flere lærebøker.

Kontakt: cathrine@bramat.no

Vibeke Lugg Vibeke er utdannet Diplom Markedsfører med spesialisering innen informasjon og samfunnskontakt fra NMH.

Trente Rytmisk Sportsgymnastikk i mange år, og tok trenerkurs fra NIH og instruerte barn i turn fra hun var 15 år.

Vibeke har jobber i treningsbransjen i 14 år som instruktør hos ELIXIA. Hun er sertifisert instruktør i Skanetix, Pilates, Total, PUMP, Xycling, diverse styrke timer, og step. Har vært treningsleder i ELIXIA og evaluert og fulgt opp andre instruktører.

Vibeke har jobbet som Leder Gruppetrening i Elixia i to perioder både på Bekkestua og i Sandvika. Vibekes spesialfelt er gruppetrening, og det er det som ligger hennes hjerte nærmest. Hun kommer til å teste gruppetrening forskjellige steder og legge inn sin vurdering av treningen.

Vibeke skriver også blogg på Calvin BH PERFECTLY Underwear Shirt T FIT Klein Rarwq7R

Annonse:

DIN SUNN&SPREK UKE

Siste tester

Slik unngår du matinfeksjonen.